Meer Nieuws
Extra
Van 25 maart tot en met 25 mei 2011 zijn in en om het centrum van Heerlen 40 manshoge en hand-beschilderde kunst-olifanten te bewonderen.
Lees verder op: elephantparade.nl
Nieuws uit Thailand
Chang Beer
Nok concert 2 juni 2011
Dag van geadopteerden 2011
Groetjes uit Thailand 2011
Headlines


Nieuws is een publicatie van Nethai Media - info@nethai.nl  -  Realisatie en copyright: Holland Promedia - info@hollandpromedia.nl

Travel  |  Media
Een bredere kijk op Thailand
Kunstolifanten laten Limburg glimlachen
Dinsdag 1 februari 2011
Na steden als Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Londen komt de Elephant Parade in 2011 naar Heerlen. Van 25 maart tot en met 25 mei 2011 zijn in en om het centrum van Heerlen 40 manshoge en hand-beschilderde kunstolifanten te bewonderen.

De olifanten zijn ontworpen door lokale, regionale en Thaise kunstenaars. Na afloop van de openluchttentoonstelling worden de kunstolifanten geveild bij pensioengroep APG in Heerlen. Een deel van de opbrengst van de veiling gaat naar de The Asian Elephant Foundation, die zich inzet voor het behoud van de Aziatische olifant.
De bonte olifantenparade wordt georganiseerd door de stichting ‘Vrouwen laten Heerlen glimlachen’ in samenwerking met de gemeente. “Het is de bedoeling om met de Elephant Parade Heerlen weer als centrumgemeente van Parkstad Limburg op de kaart te zetten”, zegt Margriet Kousen, voorzitter van de stichting. “De olifanten zullen net als de beelden van ’Alledaagse mensen’ bij veel mensen een glimlach op het gezicht toveren. Meer informatie over de Elephant Parade in Heerlen kunt u vinden u op:
elephantparade.nl