Meer Nieuws
Extra
Van 25 maart tot en met 25 mei 2011 zijn in en om het centrum van Heerlen 40 manshoge en hand-beschilderde kunst-olifanten te bewonderen.
Lees verder op: elephantparade.nl
Nieuws uit Thailand
Chang Beer
Nok concert 2 juni 2011
Dag van geadopteerden 2011
Groetjes uit Thailand 2011
Headlines


Nieuws is een publicatie van Nethai Media - info@nethai.nl  -  Realisatie en copyright: Holland Promedia - info@hollandpromedia.nl

Travel  |  Media
Een bredere kijk op Thailand
Thais restaurant Bai Yok wordt dubbel zo groot
Dinsdag 1 februari 2011
Thais restaurant Bai Yok in Zwolle wordt dubbel zo groot. Eigenaar Paul van der Helm heeft de beschikking gekregen over het buurpand, dat jarenlang onderdak bood aan een uitzendbureau.

Bai Yok kon het pand op de hoek van de Thorbeckegracht al eerder huren, maar toen was Van der Helm net begonnen met de thuiswinkel aan de overkant. "Ik durfde toen geen twee molenstenen om mijn nek te hangen. Maar nu is het moment daar. Het gaat zo goed, dat het eigenlijk niet eens een risico is om uit te breiden."
Deze week wordt gebruikt om de definitieve doorsteek naar het buurpand te maken. Binnen een week verwacht Van der Helm klaar te zijn. Tot die tijd is Bai Yok gesloten. "We hebben straks eindelijk ook ruimte voor grote gezelschappen. De bar wordt groter. De ingang blijft hetzelfde, maar gasten kunnen nu zowel links als rechts afslaan. Er is vanaf volgende week gewoon veel meer ruimte."

Net als bij de opening van Bai Yok voor Thuis, bijna twee jaar geleden, zullen ook ditmaal Thaise monniken van de boeddhistisch tempel Buddharama in Waalwijk het vergrote restaurant inwijden. (Bron: De Stentor - Foto: Holland Promedia)