©2009 Nethai Media NL  

 
........ Een bredere kijk op Thailand! Headlines..| .Nieuws Special Nieuwsbrief .| .Adverteren. | .Contact

.


.


.

 Thaise week bij Mondriaan
in Den Haag

.
In samenwerking met het Department of Export Promotion en twee speciaal uit Thailand ingevlogen Thaise kookdocenten van het Department of Foods and Nutrition van de Rajamangala University of Technoglogy Thanyaburi , vonden er van 21 t/m 24 september allerlei Thaise activiteiten plaats op de internationale afdeling van de ROC Mondriaan onderwijsgroep in Den Haag.
.
Rond lunchtijd waren er bijzondere demonstraties, zoals het snijden van uitheemse groenten en fruit tot ware kunstwerken. In de avond werden er, onder leiding van de
 

.

.
.
Thaise chefs, Prof. Mr. Pongsak Shongpranam en Prof. Miss Suwannee Ardhannarong, samen met de studenten en docenten van de Internationale Hotel Management School in restaurant ‘In den Ooyevaar’ authentieke Thaise diners bereid voor de aanwezige gasten, waaronder op de laatste avond ook mevrouw Pornsiri Meakawichai van de DEP, mevrouw Elizabeth Plasai, echtgenote van de Thaise ambassadeur en de heer Olaf Weissman, department mana-ger van de ROC Mondriaan Onderwijsgroep.


24-09-09. Mondriaan Den Haag - Foto's ©2009 Nethai Media